SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
.
Parkour- och trickingansvarig sökes - Ekerö

Vi söker en engagerad parkourare som vill hjälpa oss att sprida parkouren på Ekerö. Här nedan kan du läsa om vår verksamhet, samt rollen och tjänsten i fråga. 

Om rollen

Med stöd från tidigare parkour- och trickingansvarig, samt verksamhetschefen kommer du:

 

1. Arbeta operativt för att se till att ordinarie verksamhet fortgår och utvecklas. Detta innefattar att hålla i träningar, läger och aktiviteter, stötta och utveckla tränarna i sina roller, kommunicera med föräldrar, tränare och kansli, samt hantera diverse utmaningar som dyker upp i samband med träningarna.

 

2. Arbeta strategiskt med att anordna och driva nya värdeskapande projekt såsom läger, gatherings, klädkollektioner och kreativt videoskapande. 

 

3. Arbeta kulturellt för att se till att parkour och tricking kommuniceras och bedrivs på ett kultur-korrekt sätt, samt stötta kansli och styrelse i arbetet om att bibehålla det unika värdet som sporten bidrar med till föreningen och till kommunen.

 

Vi letar efter dig som har:

  • En bakgrund inom parkour och/eller tricking
  • Erfarenhet av att organisera, leda och utveckla barn- och ungdomsverksamhet
  • Ett intresse för projektledning, organisering och planering

Om tjänsten

Tjänsten är planerad att innefatta 75%, där tid i hallen inkluderas. Beroende på person, kunskap och ambition kan tjänsten komma att bli 100%. Du kommer få tillgång till kontorsplats nära Ekerö C och gym vid Stenhamra samt träningskläder och annat relevant för rollen.

 

Anställningen startar senast 1 juni, men vi ser gärna att personen i fråga hoppar in så fort som möjligt för att känna sig redo när ansvaret läggs över.

 

Är du intresserad får du skicka in CV, personligt brev och gärna en parkourvideo till nuvarande parkour- och trickingansvarig Johannes på johannes@malaromoves.se. Intervjuer sker löpande. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta honom på 070-8732841 eller via epost.

Om organisationen

Mälarö Moves är en ideell idrottsförening på Ekerö med 1000 aktiva medlemmar. Vi bedriver Parkour, Tricking, Gymnastik och Dans. Mälarö Moves är en sammanslagning mellan Chase Freerun, Mälarögymnasterna och Happy Moves som tidigare varit separata organisationer. Föreningen har idag fyra heltidsanställda där två av tjänsterna är inriktade på administrationen och de övriga tjänsterna är tränarroller inom gymnastik och dans. Föreningen har sitt kansli med två kontorsrum centralt på Ekerö. Då befintliga parkour- och trickingansvarig kommer gå ner i tid, samt fokusera mer på stora strategiska frågor och specifika projekt, behöver vi någon som kan fylla hans plats. Föreningen ska alltså utöka med en tjänst till.

 

Mälarö Freerun är parkour- och trickingsektionen i föreningen och består i nuläget av ca 200 aktiva och 6 ungdomstränare. Vi anser att det finns en hel del samarbetsmöjligheter med gymnasterna och dansarna, MEN att det finns ett stort värde i att parkouren förblir annorlunda. Vi vill erbjuda ett alternativ till Ekerös barn och ungdomar som de inte kan hitta på annat håll. Det är vad vi behöver dig till.