SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
.
Prisjusteringar
Inför HT 2023 har vi gjort prisjusteringar på våra avgifter. Anledningen är dels omvärldsläget men också att hela föreningen ska ha samma räknesätt. Alla våra grupper tränar på olika nivåer och kräver och kostar olika mycket.
Syftet med justeringen är att skapa en mer rättvis kostnadsbild för varje medlem – för vissa innebär det en sänkning och för andra en höjning av avgiften.

De nya priserna kommer baseras på:
1) Grundavgift som justeras utefter nivå på träning. Det kan till exempel handla om försäkrings- och tävlingskostnader, högre utbildningskostnader på tränare och fler ungdomstränare.
2) Timpris som justeras utefter hur mycket tid gruppen tränar.
 
 
Föreningen har funnits sedan 2014 och har endast gjort en tidigare prisjustering.
Vi hoppas på förståelse i vår strävan att fortsätta utveckla vår förening.
Priser och återbetalningsvillkor
Kostnader parkour
 
Medlemsavgift:
200kr/år
 
Grundpris: 
1400 kr/termin
 
Timpris:
250 kr/timme/termin
 
 

Återbetalningsvillkor

Vi återbetalar hela träningsavgiften efter 1 tillfälle om man kontaktar oss direkt., man behöver dock bekräfta och godkänna sin plats med betalning innan start, detta då försäkring ska gälla. Om man är helt ny medlem i föreningen återbetalar vi 50% av träningsavgiften om man slutar mellan träningstillfälle 2-4. Skulle ditt barn skada sig under träning/tävling innan halva terminen har gått och skadan medför att den aktiva måste avstå sin träning under resten av terminen återbetalar vi 30% av träningsavgiften. Återbetalning efter ångerrättstiden gått ut sker enbart mot sjukdom och skall intygas av läkare. 

 
Stöter du på några problem är du välkommen att höra av dig till: info@malaromoves.se