SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
.
Föräldrabrevet

Vi har samlat information till dig som förälder som är bra att ha tillgång till men framförallt bra att läsa igenom när ni är nya in i vår verksamhet.

Tryck på länken nedan: 

 

Här kan du läsa föräldrabrevet

 

Med hopp, Kansliet Mälarö Moves

Om våra träningar
Våra träningar byggs upp olika under varje träning för att skapa nya utmaningar att erövra vid varje tillfälle. När väl stationer och ett grundtänk är etablerat är tränarna öppna för idéer som dyker upp i stunden eller från barnen. På samma sätt som i verkligheten kan vi inte alltid anpassa miljön efter våra syften utan måste lära oss att anpassa oss efter miljön.

 

Lika mycket som vi utvecklar barnens fysiska förmåga, vill vi hjälpa de att bli mer självständiga, kreativa och ansvarsfulla. Vi tror att det bästa sättet att få barn att lära sig på ett hälsosamt sätt är genom lek. Vårt mål är alltså att balansera organisation och säkerhet, men barnens önskemål och naturliga drivkrafter.

 

Vi anser att det finns en hel del samarbetsmöjligheter med gymnasterna och dansarna, MEN att det finns ett stort värde i att parkouren förblir annorlunda. Vi vill erbjuda ett alternativ till Ekerös barn och ungdomar som de inte kan hitta på annat håll.

Parkourträning på Ekerö
 
Sommarturnén
 
Parkourparksturnén